کیک سیب و دارچین


کیک سیب و دارچین


 


مواد لازم:


آرد: ۲ پیمانه


روغن: نصف پیمانه


ماست: یک پیمانه


تخم مرغ: ۳ عدد


شکر: یک پیمانه


بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری


وانیل: نصف قاشق چای خوری


دارچین: یک قاشق غذاخوری


سیب: ۳عدد


طرز تهیه:


فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و در قالب مناسب، کاغذ روغنی بگذارید.


در ظرف مناسب شکر، روغن و کره را بریزید و با همزن، هم بزنید.


یک عدد تخم مرغ را در ظرف مناسب بشکنید، سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه ۲عدد تخم مرغ دیگر را اضافه کنید.


ماست را به تخم مرغ ها اضافه کنید. مخلوط شکر، روغن و کره را بیفزایید.


آرد و بکینگ پودر را الک و در ۳مرحله به مایه اضافه کنید.


سیب را از قبل پوست کنید و به صورت ورقه های نازک برش بزنید.


برش های سیب را با دارچین مخلوط کنید و در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید.


در قالبی که از قبل روی آن کاغذ روغنی گذاشته اید، مایه را اضافه کنید و روی آن را با برش های سیب و کمی دارچین تزئین کنید.


قالب را در فر بگذارید و تا حدود ۴۵دقیقه تا زمانی که روی آن طلایی شود، پخت را ادامه دهید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه