نکاتی برای تهیه کیک اسفنجی خوش طعم


نکاتی برای تهیه کیک اسفنجی خوش طعم


 


1 - قالب را با کره آب شده چرب کنید. کمی آرد روی کره بپاشید و اضافه آرد را به بیرون بتکانید.

 

2 - برای هم زدن شکر و تخم مرغ، از ظرف با دهانه باریک استفاده کنید تا مواد سریع تر حجم بگیرد.

 

3 - استفاده از قالب های با کناره های بلند، مانع از ایجاد لایه ترد روی سطح کیک می شود.

 

4 - مواد خشک را ۳بار الک کنید تا کیک سبک تر شود. هنگام الک کردن، الک را بالا بگیرید تا هوا وارد آرد شود.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه