علت ور نیامدن خمیر نان


علت ور نیامدن خمیر نان


 


ورنیامدن خمیر نان علت های مختلفی دارد از جمله؛


* وقتی مایه خمیر را به جای آب در شیر حل کنید.


* ممکن است دمای مواد مایه خیلی سرد یا خیلی گرم بوده است.


* اندازه گیری نادرست مواد.


* آرد گندم حاوی گلوتن و پروتئین است که به نان ساختار می دهد. میزان زیاد ملاس، شکر قهوه ای، میوه و آب میوه حاوی اسیدها مانع فعالیت گلوتن می شود.


* مواد کیک یا شیرینی خیلی سرد بوده در حالی که باید به دمای اتاق می رسید.


* خمیر در مکان خیلی گرم یا سرد برای ورآمدن قرار گرفته است.


* شاید علت ور نیامدن خمیر در فر، این بوده است که برای مدت طولانی آن را کنار گذاشته اید تا ور بیاید یا این که میزان گلوتن آن کم است.


*ورز ناکافی خمیر نیز یکی از علت های ور نیامدن خمیر است.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه