علت ور نیامدن خمیر نان
ورنیامدن خمیر نان علت های مختلفی دارد از جمله؛
* وقتی مایه خمیر را به جای آب در شیر حل کنید.
* ممکن است دمای مواد مایه خیلی سرد یا خیلی گرم بوده است.
* اندازه گیری نادرست مواد.
* آرد گندم حاوی گلوتن و پروتئین است که به نان ساختار می دهد. میزان زیاد ملاس، شکر قهوه ای، میوه و آب میوه حاوی اسیدها مانع فعالیت گلوتن می شود.
* مواد کیک یا شیرینی خیلی سرد بوده در حالی که باید به دمای اتاق می رسید.
* خمیر در مکان خیلی گرم یا سرد برای ورآمدن قرار گرفته است.
* شاید علت ور نیامدن خمیر در فر، این بوده است که برای مدت طولانی آن را کنار گذاشته اید تا ور بیاید یا این که میزان گلوتن آن کم است.
*ورز ناکافی خمیر نیز یکی از علت های ور نیامدن خمیر است.