طرز تهیه ی دسر کاسترد


طرز تهیه ی دسر کاسترد


 


مواد لازم :

شیر: دو پیمانه
پودر نشاسته و پودر کاسترد:  از هر کدام دو قاشق غذاخوری
شکر:  100 گرم
آب : دو پیمانه
پودر ژلاتین انار : چهار قاشق مرباخوری
انار دانه‌ شده یک قاشق غذاخوری
پسته خام: 18 عدد
بادام درختی و فندق و باداهم هندی خام از هر کدام 9 عدد

 

 

طرز تهیه :
این دسر خوشمزه را با انار تهیه نمایید که رنگ بسیار زیبایی دارد. در ابتدا شیر، آب، نشاسته، کاسترد و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت می‌گذاریم تا غلیظ شود. آجیل را درشت خرد کرده در کف سه ظرف می‌ریزیم. بعد مخلوط کاسترد را تا یک سانت و نیم به لبه ظرف مانده می‌ریزیم. پس از سرد شدن، پودر ژله را که در آب جوش حل کرده و به آن آب سرد اضافه کرده‌ایم روی کاسترد و انار دانه شده ریخته، در یخچال می‌گذاریم تا سفت شود و روی آن را با خامه تزئین می‌کنیم.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه