طرز تهیه یک کیک خانگی ساده در فر


طرز تهیه یک کیک خانگی ساده در فر


 


مواد لازم:

 

 آرد قنادی: دو پیمانه|شکر: یک پیمانه|بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری|خمیر مایه فوری: نصف قاشق چای خوری|عصاره پرتقال: یک قاشق چای خوری (می‌توانیم از وانیل هم به عنوان طعم دهنده استفاده کنیم)|روغن: نصف پیمانه|آب یا شیر: ۳/۴ پیمانه|تخم مرغ: یک عدد.


طرز تهیه:

ابتدا آرد را الک می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم سپس شکر و بکینگ پودر و خمیر مایه را اضافه می‌کنیم.
همه مواد جامد را حسابی مخلوط می‌کنیم.
وسط ظرف را گود می‌کنیم و تخم مرغ را می‌شکنیم و با مواد مخلوط می‌کنیم.
حالا نوبت آب و روغن است که اضافه کنیم و در انتها عصاره پرتقال را اضافه می‌کنیم که طعم بسیار مطلوبی به کیک می‌دهد.
فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس قالب را چرب کرده و مواد کیک را در آن می‌ریزیم.
قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا کیک کاملا پخته شود. البته در این مدت می‌توانید با فرو کردن خلال دندان در کیک از پخته شدن آن مطمئن شوید. اگر چیزی به خلال دندان نچسبید کیک پخته شده است.
در آخر گریل را به مدت ۵ دقیقه روشن می‌کنیم تا پخت کیک کامل شود. (مامان اینا)

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه