طرز تهیه کیک شکلاتی با طعم قهوه ساده و خوشمزه


طرز تهیه کیک شکلاتی با طعم قهوه ساده و خوشمزه


 


مواد لازم:


تخم مرغ سرد- ۸ عدد


شکلات نیمه شیرین و تلخ خرد شده- ۵۰۰ گرم


کره- ۲۳۵ گرم


قهوه دم کرده هم دمای اتاق- یک چهارم پیمانه


طرز تهیه:


سینی فر را در فر قرار دهید و فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.


ته و کنار قالب مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید.


قسمت بیرونی قالب را با کاغذ فویل بپوشانید و در یک قالب بزرگ تر قرار دهید.


به شیوه بن ماری، شکلات، کره و قهوه را ذوب کنید.


تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا ۲ برابر شود.


یک سوم مخلوط تخم مرغ را به مخلوط شکلات که از روی حرارت برداشته اید، اضافه کنید و هم بزنید، سپس باقیمانده مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.


مایه را در قالب حاوی کاغذ روغنی بریزید و در قالب دوم تا نصفه آب جوش بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا کیک کمی پف کند.


کیک را از قالب حاوی آب دربیاورید و بگذارید سرد شود.


سپس با کاغذ پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۶ ساعت یا یک شب کامل در یخچال قرار دهید. کیک را با بستنی، خامه یا مربای توت فرنگی سرو کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه