طرز تهیه پودینگ گلاب


طرز تهیه پودینگ گلاب


 


مواد لازم:


* شیر پرچرب - یک لیتر


* آردبرنج - ۱۰۰گرم


* کره - ۴۰گرم


* شکر - ۵۰گرم


* گلاب - یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه:


* شیر را در قابلمه ای به جوش بیاورید.


* آردبرنج را با آب مخلوط کنید و زمان جوشیدن شیر، مخلوط را به آن اضافه کنید. کره و شکر را نیز اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه روی حرارت کم بپزد.


* زمانی که مواد غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و گلاب را به آن اضافه کنید و بگذارید خنک شود. می توانید با کمی پودر گل محمدی روی پودینگ را تزئین کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه