طرز تهیه موس نارگیلی یک دسر مقوی


طرز تهیه موس نارگیلی یک دسر مقوی


 


زمان تهیه: ۱۰ دقیقه


تعداد - ۸ نفر


مواد لازم:


کره - یک چهارم پیمانه


پنیر خامه ای - ۲۲۵گرم


شکر - دوسوم پیمانه


خامه غلیظ - ۲پیمانه


پودر نارگیل - نصف پیمانه


وانیل یا اسانس نارگیل - کمی


نارگیل تفت داده شده برای تزیین به میزان کافی


طرز تهیه:


کره و پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا شبیه خامه شود. شکر را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.


سرعت را افزایش دهید. خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکل بگیرد.


نصف پیمانه نارگیل و اسانس نارگیل را اضافه کنید و با دست هم بزنید.


مواد به دست آمده را در ۸ظرف یک نفره تقسیم کنید و در یخچال قرار دهید. هنگام سرو کردن، با نارگیل تفت داده تزیین کنید.


ارزش غذایی هر یک پرس:


کالری - ۲۴۰کالری


چربی - ۲۹گرم


کلسترول - ۱۳۰میلی گرم


کربوهیدرات - ۲۱گرم


پروتئین - ۴گرم


خواص نارگیل:


مصرف نارگیل، به رشد دندان ها و استخوان کمک می کند. این کار را با بهبود دادن توانایی بدن برای جذب کلسیم و منیزیم انجام می دهد.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه