طرز تهیه ماهی قزل آلا یا فیله ماهی با طعم زنجبیل


طرز تهیه ماهی قزل آلا یا فیله ماهی با طعم زنجبیل


 


مواد لازم:
ماهی قزل‌آلا:

۴ عد د ،
پیاز متوسط:

۲ عد د ،
سیر تازه:

۲ حبه،
زنجبیل تازه:

۲ قاشق غذاخوری،
لیموی تازه:

۲ عد د و نمک، فلفل سیاه و روغن سرخ‌کرد نی: به میزان لازم.

طرز تهیه:

مقد اری روغن د ر کف ظرفی بریزید . ماهی‌ها را بعد از شستن و خشک کرد ن د رون ظرف بچینید . زنجبیل‌ها را رند ه کنید و روی ماهی بریزید . سیر را هم رند ه کرد ه و با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی ماهی‌ها بپاشید و بگذارید به مد ت د ه د قیقه روی حرارت بماند . بعد از این مد ت پیازها را ریز خرد کنید و با آب لیموترش تازه مخلوط کرد ه و روی ماهی‌ها بریزید و د وباره آن را روی حرارت بگذارید . پس از پانزد ه د قیقه غذای شما آماد ه است. می‌توانید آن را میل کنید .

یاد تان باشد می‌توانید این غذا را با فیله هر نوع ماهی د رست کنید .

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه