طرز تهیه ماهی سالمون با سس لیمو


طرز تهیه ماهی سالمون با سس لیمو


 


مواد لازم برای کرپ:


تخم مرغ درشت: ۲ عدد

آب: دو سوم پیمانه آرد- نصف پیمانه

نمک: یک چهارم پیمانه ترخون ریز خرد شده- یک قاشق غذاخوری

کره آب شده: ۳ قاشق غذاخوری


مواد لازم برای سس:


کره: ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

آب: نصف لیوان

خامه: یک چهارم پیمانه

پوست لیمو: ۲ قاشق مرباخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق مرباخوری


مواد لازم برای تهیه سالمون:

کره نرم: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ریز شده: یک عدد

نمک و فلفل: به اندازه کافی


تکه های فیله سالمون بدون پوست و استخوان: ۶ تکه


طرز تهیه:


تخم مرغ، آب، آرد و نمک را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود. سپس آن را در کاسه بریزید و ترخون را به آن اضافه کنید. ماهیتابه نچسب را با استفاده از فرچه کمی چرب کنید و پس از کمی گرم شدن هر بار یک چهارم پیمانه مواد را در ماهیتابه بریزید، به طوری که تمامی سطح آن را بگیرد. پس از این که یک طرف مواد پخت، نیاز به برگرداندن نیست. پس از کمی قهوه ای شدن، کرپ را در یک دستمال تمیز آشپزخانه قرار دهید. با این میزان مواد ۶ عدد کرپ به دست خواهد آمد. برای تهیه سس، کره را روی حرارت ملایم در قابلمه بریزید و آرد را اضافه کنید و هم بزنید، شیر را به آرامی اضافه کنید و آرام هم بزنید. حرارت را پایین بیاورید، خامه، پوست لیمو و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد تنظیم و ظرف پیرکس مناسب را آماده کنید. نصف سس را ته ظرف بریزید. برای تهیه سالمون، کره، پیاز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و روی هر یک از سالمون ها، یک قاشق مرباخوری از این مواد بمالید. کرپ که رنگ آن طلایی شده را به سمت پایین روی بشقاب قرار دهید. یک عدد فیله سالمون که کره روی آن مالیده شده به طرف پایین روی کرپ بگذارید و کرپ ها را روی هم قرار دهید. بگذارید کنار کرپ ها باز بماند. این کار را با بقیه مواد انجام دهید و در ظرفی که سس دارد قرار دهید. بقیه سس را روی مواد بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه