طرز تهیه فیله ماهی سالمون با سس لیمو و خردل


طرز تهیه فیله ماهی سالمون با سس لیمو و خردل


 


● مواد لازم:
▪ روغن زیتون: یک هشتم پیمانه
▪ کره: یک قاشق مرباخوری
▪ فیله سالمون: ۴ عدد
▪ خامه: یک پیمانه
▪ شیر: نصف پیمانه
▪ آرد ذرت: ۴ قاشق مرباخوری
▪ آب: یک چهارم پیمانه
▪ آب و پوست یک عدد لیموترش تازه
▪ سس خردل: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی
▪ جعفری خرد شده: ۲ قاشق مرباخوری

 

 

● طرز تهیه:
روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی با حرارت ملایم گرم کنید. ماهی سالمون را به مدت ۵ دقیقه در روغن بپزید. آرد ذرت و آب را با هم مخلوط کنید و خمیرمایه به دست آمده را کنار بگذارید. در قابلمه کوچکی، خامه و شیر را به جوش بیاورید، سپس خمیرمایه آردذرت را در حالی که مرتب هم می زنید، به آن اضافه کنید تا غلیظ شود. خردل، آب و پوست لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. سس را روی سالمون تفت داده شده بریزید و با جعفری تزئین کنید.

 

 

● ارزش غذایی یک فیله سالمون با ۲ قاشق غذاخوری سس
▪ کالری: ۳۷۲
▪ چربی: ۲۲ گرم
▪ کلسترول: ۱۱۱ میلی گرم
▪ سدیم: ۳۱۹ میلی گرم
▪ کربوهیدرات: ۴گرم
▪ پروتئین: ۳۶ گرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه