طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی


طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی


 


● مواد لازم:
▪ روغن آفتاب گردان: ۴ قاشق غذاخوری
▪ دانه خردل سیاه: ۲ قاشق چای خوری
▪ پودر فلفل: یک قاشق چای خوری
▪ دانه زیره: ۴ قاشق مرباخوری
▪ دانه کنجد: ۲ قاشق مرباخوری
▪ برگ بو: ۸ دانه
▪ پودر زیره: ۲ قاشق مرباخوری
▪ پودر گشنیز: ۲ قاشق مرباخوری
▪ زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
▪ سیب زمینی پوست کنده و آب پز شده به شکل مکعب: ۵۰۰ گرم
▪ برگ خرد شده گشنیز: ۶ قاشق غذاخوری
▪ دانه انار: ۴ قاشق غذاخوری
▪ آب یک عدد لیمو
▪ نمک: به مقدار لازم
● طرز تهیه:
روغن را در ماهیتابه ای مناسب داغ کنید و سپس دانه خردل، پودر فلفل، دانه زیره، دانه کنجد و برگ بو را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
پودر زیره، گشنیز و زردچوبه و سیب زمینی را اضافه و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت دهید.
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، گشنیز تازه، دانه انار، آب لیمو و نمک را اضافه و با نان و یا بدون نان سرو کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه