طرز تهیه سوپ جو با سس شیر


طرز تهیه سوپ جو با سس شیر


 


مواد لازم:


مناسب برای ۶ تا ۸ نفر


هویج : ۲ عدد متوسط

جو پرک : یک لیوان

پیاز : یک عدد

مرغ : یک تکه سینه

آرد : ۲ قاشق غذاخوری

کره : ۲ قاشق غذاخوری

شیر : یک لیوان

نمک و فلفل : مقدار لازم


دستور پخت:


۱- ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز، نمک، فلفل و ۴ لیوان آب بپزید.


۲- بعداز پخته شدن، مرغ و پیاز را خارج کنید. جو و هویج رنده شده را به آب مرغ اضافه کنید. بعد از جوش آمدن مجدد، حرارت را کم کنید.


۳- سینه مرغ پخته شده را ریش ریش و به جوهای در حال پخت اضافه کنید. در این مرحله سوپ به چک مداوم و هم زدن گه گاهی شما احتیاج دارد.


۴- برای تهیه سس، ابتدا کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.


۵- پس از آب شدن کره، کم کم آرد را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.


۶- شیر را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود.


۷- پس از آماده شدن سس، آن را به سوپ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.


نکته ۱ : سوپ جویی که به این روش آماده می شود، سیرکننده است و پیشنهاد می کنیم در کاسه های کوچک برای مهمانان خود سرو کنید.


نکته ۲ : خوردن این سوپ به دلیل داشتن مواد سرخ شده برای افراد مریض توصیه نمی شود.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه