طرز تهیه سمبوسه سبزیجات


طرز تهیه سمبوسه سبزیجات


 


مواد لازم :
▪ یک لیوان آرد
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ نصف لیوان پیاز خرد شده
▪ یک عدد سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و در حالت آب پز، سپس آن را خرد کنید (حدود یک لیوان)
▪ نصف لیوان نخود پخته
▪ یک عدد فلفل فرنگی
▪ نصف قاشق مرباخوری زنجبیل
▪ چهار لیوان گشنیز و یا جعفری خرد شده
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ کمتر از یک چهارم قاشق مرباخوری جوش شیرین
▪ روغن کافی برای سرخ کردن
●طرز تهیه:
 ▪ در دو قاشق غذاخوری روغن کمی پیاز و فلفل سبز خرد شده را تفت دهید و نصف لیوان نخود پخته به آن اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه تفت دادن، زنجبیل، نمک و فلفل و سیب زمینی را به آن اضافه کنید و پس از ۲ دقیقه زیر آن را خاموش کنید.
▪ برای تهیه خمیر، آرد، نمک، جوش شیرین و کره را با هم مخلوط کنید و به حالت خمیر در آورید.
▪ خمیر را به شکل توپک های کوچک تقسیم کنید و با وردنه به قطر ۱۲ سانتی متر باز کنید و خمیر دایره شکل را با استفاده از چاقو نصف کنید.
▪ هر برش را به صورت قیف درآورید (می توانید کناره های قیف را با مخلوطی خامه مانند از آرد و آب بپوشانید) و داخل آن را با مواد تهیه شده پر کنید و روی آن را ببندید.
▪ روغن را در ظرف مناسب، خوب داغ کنید و سمبوسه ها را داخل آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه