طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص


طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص


 


مواد لازم برای ۴ نفر
▪ چهار لیوان مرغ پخته و ریش شده
▪ دوازده برش نان ساندویچی
▪ یک قوطی نخود سبز
● مواد لازم برای تهیه سس:
▪ ۶ قاشق غذا خوری کره
▪ نصف لیوان آرد
▪ یک قاشق مرباخوری خردل خشک
▪ یک قاشق مرباخوری پودر فلفل
▪ چهار لیوان آب مرغ
▪ یک قاشق غذاخوری کچاپ گوجه فرنگی
▪ نصف قاشق مرباخوری پودر پیاز
▪ نمک و فلفل به اندازه کافی
● طرز تهیه:
▪ گوشت مرغ را بین ۶ برش نان تقسیم کنید و روی هر کدام سس بریزید، برش بعد نان را روی سس قرار دهید و دوباره کمی سس بریزید. کنار هر کدام از ساندویچ ها کمی نخود بریزید.
طرز تهیه سس:
▪ کره را در ماهیتابه آب کنید . آرد را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه مرتب در کره تفت دهید تا کمی طلایی شود، ادویه را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر تفت دهید. بقیه مواد را اضافه کنیدو درحالی که هم می زنید بگذارید به جوش بیاید. حرارت را کم کنید و در حالی که مکرر هم می زنید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد، پس از کمی غلیظ شدن در ظرف را بگذارید تا سس گرم بماند.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه