طرز تهیه سالاد کلم و نان اسفناج


طرز تهیه سالاد کلم و نان اسفناج


 


مواد لازم:


کلم برگ سبز رنده شده: ۳پیمانه


کلم برگ قرمز رنده شده: ۲پیمانه


هویج رنده شده: یک پیمانه


پیاز قرمز نازک برش زده: یک پیمانه


سیب سبز رنده شده: یک عدد


گشنیز تازه خرد شده: نصف پیمانه


۲عدد لیمو: آب به همراه پوست رنده شده آن


روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری


نمک، فلفل و پودر جوزهندی: هر یک نصف قاشق مرباخوری

مواد لازم برای تهیه نان:


روغن زیتون: یک قاشق مرباخوری


اسفناج شسته و خرد شده: یک پیمانه


آرد گندم: یک پیمانه


پودر زیره: یک قاشق مرباخوری


پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری


آب ولرم: نصف پیمانه


نمک و فلفل: به اندازه کافی

طرز تهیه:


برای تهیه سالاد، تمام مواد را با هم مخلوط کنید.


برای تهیه نان، روغن زیتون را در تابه کمی گرم کنید و به مدت ۳۰ثانیه اسفناج را در آن تفت دهید؛ سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.


پس از خنک شدن، اسفناج، آرد، زیره، گشنیز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کم کم آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر به دست بیاید.


خمیر نرم به دست آمده را به ۴قسمت تقسیم کنید و هر یک را با وردنه باز کنید و روی تابه نچسب و بدون روغن قرار دهید.


هر طرف را ۲دقیقه تفت دهید. این روش را با ۳خمیر دیگر نیز تکرار کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه