طرز تهیه سالاد قارچ


طرز تهیه سالاد قارچ


 


مواد لازم برای ۸ نفر
سرکه سیب:

یک چهارم پیمانه
پیازچه:

۲عدد ریز خرد شده
گشنیز پودر شده:

یک و نیم قاشق مرباخوری
نمک و فلفل:

به میزان کافی
روغن زیتون:

نصف پیمانه
قارچ سفید ریز، نازک برش زده:

۲۸۰گرم
پیازچه نازک برش زده:

۴عدد

 

 

طرز تهیه:

سرکه، ۲عدد پیازچه ریز خرد شده، گشنیز ، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید.

روغن زیتون، قارچ، برش های نازک پیازچه را به مواد اضافه و سرو کنید.

 

 

ارزش غذایی هر وعده سالاد
کالری:

۱۵۵

چربی: ۱۴ گرم
پروتئین:

۳ گرم
کربوهیدرات:

۶ گرم
فیبر:

۲ گرم
سدیم:

۱۸۲میلی گرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه