طرز تهیه رولت مرغ و اسفناج


طرز تهیه رولت مرغ و اسفناج


 


مواد لازم برای ۲نفر:


سینه یک مرغ کامل

اسفناج

ژامبون

پیاز ریز شده یک عدد کوچک

روغن زیتون کمی برای داخل تابه

زعفران آب کرده و آبلیمو به میزان لازم

 

روش تهیه:


۱. ابتدا سینه کامل یک مرغ را که معمولا به دو تکه تقسیم می‌کنیم، بدون استخوان کرده و فیله‌های آن را نیز جدا می‌کنیم.


۲. هر سینه را نیز از عرض به دو قسمت تقسیم کرده و با بیفتک کوب، خوب می‌کوبیم. تکه‌های مرغ را با زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل مزه‌دار کرده و می‌گذاریم تا یک ساعت بماند. در این فاصله مواد میانی را آماده می‌کنیم.


۳. ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن زیتون تفت می‌دهیم. وقتی سبک شد، اسفناج را اضافه کرده؛ به مواد نمک و فلفل می‌زنیم و همه را با هم تفت می‌دهیم تا عطر خوش آنها متصاعد شود.


۴. از مواد میانی لای تکه‌های مرغ‌ گذاشته و آنها را رول کرده و با نخ می‌پیچیم. تابه‌ای چدنی را داغ کرده و رول را در آن با حرارت بسیار زیاد استیک کرده و نخ آن را باز می‌کنیم.


۵. فیله گوساله را نیز کوبیده و طعم‌دار می‌کنیم. رول آماده شده را داخل آن پیچیده و دوباره با نخ می‌پیچیم و استیک می‌کنیم. نخ را باز کرده و استیک را برش می‌دهیم و سرو می‌کنیم.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه