طرز تهیه دلمه مرغ و برنج


طرز تهیه دلمه مرغ و برنج


 


مواد لازم :

برنج: یک فنجان

سس خردل: دو قاشق مرباخوری

سس مایونز: نصف پیمانه

ماست: یک فنجان

لوبیا سبز پخته شده: یک فنجان

پیازچه خرد شده: ۵ عدد

اسفناج یا کاهو: چند برگ

سینه مرغ پخته شده: نصف مرغ

گوجه فرنگی یا فلفل دلمه: چند عدد

نمک و فلفل: به مقدار کافی

 

طرز تهیه :

برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.

سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.

داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه