طرز تهیه ترش تره، غذای محلی گیلانی‌ ها


طرز تهیه ترش تره، غذای محلی گیلانی‌ ها


 


پرشین پرشیا:امکان ندارد خانه یک شمالی مهمان باشید و از شما با ترش تره پذیرایی نکند. ترش تره غذای محلی و سنتی مردم شمال کشور و به‌خصوص گیلانی‌هاست. غذایی که خیلی سریع درست می‌شود و اگر یک‌بار بخورید برای همیشه آن طعم سیر و سبزی و تخم‌مرغ به یادتان می‌ماند. اگر طرفدار غذاهای شمالی هستید ترش تره یکی از بهترین‌هاست.


مواد لازم برای ۶ نفر


۱ کیلوگرم مخلوط جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و چغندر

۱ پیمانه برنج

۱ بوته سیر

۱ پیمانه آب‌نارنج

۲ عدد تخم‌مرغ

به میزان لازم نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه:


۱. سبزی‌ها را ساطوری و ریز کنید و درون قابلمه با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد.


۲. حالا برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید اضافه کنید.


۳. وقتی برنج خوب پخت، سیر نگینی خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.


۴. حالا آب‌نارنج را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.


۵. در ۵ دقیقه آخر خورش را از روی حرارت بردارید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید. ترش تره با برنج سفید سرو می‌شود.


نکته


سبزی اصلی این خورش باید تره و اسفناج باشد؛ یعنی ۷۵۰ گرم تره و اسفناج و ۲۵۰ گرم سبزی‌های دیگر.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه