طرز تهیه بال مرغ سرخ شده خوشمزه


طرز تهیه بال مرغ سرخ شده خوشمزه


 


مواد لازم برای تهیه بال مرغ سرخ شده:


بال مرغ: ۵۰۰گرم


سرکه: یک قاشق غذاخوری


سس گوجه فرنگی (کچاپ): یک قاشق غذاخوری


سس سویا: یک قاشق غذاخوری


سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری


فلفل قرمز: یک قاشق مرباخوری


نمک: به میزان کافی


آردذرت: به میزان کافی


روغن برای سرخ کردن

 

 

طرز تهیه بال مرغ سرخ شده:


بال ها را ۲قسمت کنید و در کاسه بزرگ قرار دهید.


نمک، فلفل قرمز، سیر، سس سویا، سرکه و کچاپ را به بال ها اضافه و مخلوط کنید و بگذارید ۳۰دقیقه در مواد بماند.


بال ها را به مدت ۲۰دقیقه در ماهیتابه دردار بپزید تا آب آن خشک شود.


از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.


بال ها را در آردذرت بغلتانید و در روغن گرم کنید و با سس دلخواه سرو کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه