طرز تهیه اشكنه سنتی


طرز تهیه اشكنه سنتی


 


مواد لازم برای 6 نفر:
پیاز متوسط 2 تا 3 عدد، روغن بمیزان کافی، تخم مرغ محلی 3 تا 4 عدد، شنبلیله خشک و نرم یک قاشق سوپ خوری، آرد گندم سبوس دار دو قاشق سوپ خوری، زرد چوبه (در صورت تمایل) یک قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار کافی.

 

طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود آرد و شنبلیله را در پیاز داغ کمی سرخ می کنیم. در صورت مصرف زردچوبه آن را اضافه می نماییم بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم می گذاریم  چند جوش بزند، سپس به اندازه کافی به آن نمک و فلفل می زنیم.

تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم(در نقاط مختلف ظرف) تا تخم مرغ ها یک جا بسته نشود بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف می کشیم در صورت تمایل می توان تخم مرغ ها را تک تک در آب اشکنه بشکنیم، ولی هم نزنیم تا  به صورت درسته بسته و پخته شود و  روی آب اشکنه بماند.

 

توجه:

-میزان پخت تخم مرغها بستگی به خواست شما دارد.

-در صورت تمایا میتوانید در آب اشکنه نان ترید کنید.

-تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه سرو میکنیم و با نان بر سر سفره میگذاریم.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه