طرز تهیه اشترودل قارچ و پنیر با گوشت چرخ کرده


طرز تهیه اشترودل قارچ و پنیر با گوشت چرخ کرده


 


مواد اولیه:


پیاز خلالی خرد شده :           یک عدد


سیر له شده :   یک حبه

قارچ ورقه‌ای خرد شده :  400 گرم

پنیر پیتزا :  150 گرم

جعفری خرد شده  : دو قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل :  به میزان لازم

خمیر فیلو :  چهار ورق

کره آب کرده :   به میزان لازم

گوشت چرخ‌کرده :  150 گرم

روغن :   به میزان لازم


طرز تهیه:
* روغن را درون تابه داغ کرده، سپس پیاز و سیر را افزوده تا طلایی شود.


* قارچ را اضافه می‌کنیم و با حرارت زیاد تفت می‌دهیم تا قارچ آب نیندازد.


* گوشت چرخ‌کرده تفت داده را به مواد اضافه و مخلوط می‌کنیم و مواد را از روی حرارت بر می‌داریم.


* جعفری را اضافه و می‌گذاریم تا مواد کمی خنک شود، سپس پنیر را افزوده و مخلوط می‌کنیم.


* دو ورق خمیر را روی سطح کار قرار داده و کره ذوب شده را روی خمیر با برس مالیده و بعد دو ورق دیگر را روی خمیر می‌گذاریم و دوباره با کره روی خمیر را برس می‌کشیم.


* مواد را روی خمیر پهن کرده و دو طرف خمیر را کمی روی هم آورده و سپس خمیر را رول می‌کنیم و درون سینی چرب شده می‌گذاریم.


* روی خمیر را کره مالیده و قدری نمک و فلفل می‌پاشیم و در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت 20 تا 25 دقیقه می‌گذاریم تا خمیر طلایی شود.


غذا با گوشت چرخ کرده - مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 118 - طاهره آقاجانپور

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه