طرز تهیه آش ماست شیرازی,ساده و خوش طعم


طرز تهیه آش ماست شیرازی,ساده و خوش طعم


 


این آش سبک خوش طعم و بسیار مناسب برای افطار می باشد.


مواد لازم :
گوشت : 125 گرم
لپه : 125 گرم
برنج : 200 گرم
سبزی (ترخان و شوید ) : 1 پیمانه
ماست غلیط : 500 گرم
پیاز: 2 عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه :
لپه و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.


گوشت را با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز کنید . سپس استخوان های آن را جدا کرده و له کنید.


لپه را هم جداگانه بپزید.
 

برنج را با حدود هفت پیمانه آب بگذارید با شعله ملایم  بپزد و حسابی له شود .
 

سبزی را که ریز خورد شده است را به برنج بیفزایید و اجازه دهید سبزی بپزد .
 

سپس لپه و گوشت میکس شده را اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با شعله کم آش غلیظ شده و جا بیفتد. هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد و آماده شود.
 

این آش را باید مقداری سفت تر از حد انتظار از روی اجاق بردارید. چون با اضافه شدن ماست دوباره کمی رقیق می شود .
 

ماست را با نمک و فلفل مخلوط کنید .
 

وقتی شعله را خاموش کردید اجازه دهید تا آش  از داغی بیفته وکمی سرد بشه .


سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط کرده و در ظرف سرو ریخته و با فلفل سیاه تزیین و نوش جان فرمایید .


نکته :
اگر ماست را به آش داغ اضافه کنید ممکن است ماست کمی بریده بریده شود .

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه