طرز تهیه آش قلیه گیلانی,یک آش محلی


طرز تهیه آش قلیه گیلانی,یک آش محلی


 


مواد لازم :
نخود و لوبیا : از هر کدام یک پیمانه
کشمش : یک پیمانه
گوشت چرخ‌ کرده : 350 گرم
قیسی : 100 گرم
چغندر : یک عدد کوچک
هویج : سه عدد متوسط
سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز : 700 گرم
آرد برنج : نصف پیمانه
شکر : نصف فنجان
آرد : یک تا دو قاشق غذا خوری
آبغوره:  یک لیوان
نعنا داغ : 5 قاشق غذا خوری
پیاز : یک عدد ریز خرد شده
نمک، فلفل و روغن : به میزان لازم

طرز تهیه :
نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و بعد بپزید .
در نیمه‌های پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.
گوشت را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آرد مخلوط و سر گنجشکی درست کنید و تفت دهید.
قیسی و کشمش را هم تفت دهید و به آش اضافه کنید.
سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.
آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه