روش تهیه پاستای قارچ ساده و خوشمزه


روش تهیه پاستای قارچ ساده و خوشمزه


 


مواد لازم:
کره:

۲و نیم قاشق غذاخوری


روغن زیتون:

۲ونیم قاشق غذاخوری


قارچ:

نیم کیلوگرم


پیاز خردشده:

یک عدد کوچک


هویج پوست کنده و خرد شده:

یک عدد


ساقه کرفس خرد شده:

۲عدد


سیر خرد شده:

۲حبه بزرگ


رب گوجه فرنگی:

۲قاشق غذاخوری


نمک و فلفل:

به میزان کافی


آب لیمو:

نصف پیمانه


گوجه فرنگی خرد شده:

۵عدد


آب:

۲پیمانه


خامه:

۲قاشق غذاخوری


پاستا:

نیم کیلوگرم


پنیر پارمیزان رنده شده:

به میزان کافی

 

طرز تهیه:

کره و روغن زیتون را با هم در ماهیتابه داغ کنید. ابتدا پیاز را کمی تفت دهید. قارچ را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس کرفس و هویج را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و بگذارید صیفی جات بپزد تا کمی نرم شود. در این مرحله رب گوجه فرنگی و سپس آب لیمو را اضافه کنید.

گوجه فرنگی خرد شده و آب را نیز به مواد اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا جا بیفتد و کمی غلیظ شود. در این مرحله خامه را اضافه و پس از یک دقیقه گاز را خاموش کنید. پاستا را که طبق دستور آماده کرده اید با سس تهیه شده مخلوط و با پنیر پارمیزان تزیین کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه