دستور تهیه پودینگ گوشت با گوشت چرخ کرده


دستور تهیه پودینگ گوشت با گوشت چرخ کرده


 


مواد لازم:
   گوشت چرخ کرده:400 گرم
   تخم‌مرغ: چهار عدد
   سیر: دو حبه
   پیاز: یک عدد بزرگ
   خلال پسته: 30 گرم
   آرد سوخاری: 100 گرم
   شوید: 50 گرم
   کره نرم شده: 50 گرم
   فلفل دلمه‌ای:100 گرم
   شیر:100 میلی‌لیتر
   پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری

   آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ‌پودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری


روش تهیه:

1. ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل‌دلمه‌ای را هم ریز خرد می‌کنیم. در کاسه‌ای بزرگ تمامی مواد به‌جز تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کرده و چنگ می‌زنیم سپس زرده‌های تخم‌مرغ را داخل مایه می‌ریزیم و ورز می‌دهیم تا مخلوط شوند.

2. سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ای دیگر با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده‌ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به‌صورت دورانی هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود.

3. قالب موردنظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می‌کنیم و مواد را داخل آن می‌ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده‌ایم، می‌گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

4. پودینگ را داخل ظرف موردنظر برگردانده و با سس سالسا سرو می‌کنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با مینی‌کیک سیب‌زمینی تزیین کنیم. در این صورت به تعداد لازم کیک  سیب‌زمینی تهیه کرده و دور تا دور سینی می‌چینیم.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه