تهیه مرغ خامه ای


تهیه مرغ خامه ای


 


● مواد لازم:
▪ تکه های مرغ بدون استخوان نیم کیلوگرم


مواد لازم برای خواباندن مرغ:
▪ ماست یک لیوان
▪ آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر زیره ۲ قاشق مرباخوری
▪ پودر فلفل نصف قاشق مرباخوری
▪ پودر دارچین یک قاشق مرباخوری
▪ نمک یک قاشق مرباخوری
▪ پودر زنجبیل یک قاشق مرباخوری


● مواد لازم برای تهیه سس:
▪ کره یک قاشق غذاخوری
▪ سیر له شده ۲ حبه
▪ پودر گشنیز ۲ قاشق مرباخوری
▪ پودر زیره یک قاشق چای خوری
▪ پودر کاری یک قاشق مرباخوری
▪ نمک نصف قاشق مرباخوری
▪ گوجه خرد شده یک لیوان
▪ خامه یک لیوان
▪ گشنیز تازه خرد شده یک چهارم لیوان


● طرز تهیه:
مواد لازم برای خواباندن مرغ را با هم مخلوط و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
در این مدت برای تهیه سس ، کره را ذوب کنید و سیر را به آن اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید. پودر گشنیز، زیره، فلفل، نمک و پودر کاری به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در این مرحله گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد سپس خامه را اضافه کنید و بگذارید سس کمی غلیظ شود.
تکه های مرغ را از مواد جدا کنید و در فر بگذارید و یا با کمی روغن تفت دهید تا پخته شود.
تکه های پخته شده مرغ را به سس اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بپزد تا سس به خورد آن برود.
مرغ را با گشنیز تزئین و سرو کنید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه