از بین بردن نفخ لوبیا با این روشها


 از بین بردن نفخ لوبیا با این روشها


 


لوبیا به علت نفخی که ایجاد می کند، طرفدار زیادی ندارد، اما با رعایت این چند نکته می توان از خوردن لوبیا لذت برد.


زنجبیل :
این گیاه برای سیستم هضم بسیار مفید است و تولید گاز در معده را کاهش می دهد. هنگام شروع پخت لوبیا که از قبل خیس شده، مقداری زنجبیل به آن اضافه کنید.

 

آنغوزه :
دارای خاصیت های ضد التهابی و آرام بخش است و در رفع علایم ناراحتی، کرم های روده ای، نفخ و سندروم بی قراری روده، موثر است. پس از گرم شدن، مقدار بسیار کمی به اندازه نوک قاشق چای خوری به غذا(خوراک لوبیا) اضافه کنید. در صورت مرغوب بودن رنگ غذا تغییر می کند.

 

زیره :
مانع تولید گاز معده می شود. غدد بزاق دهان را تحریک می کند. پس از افزودن کمی زیره به روغن کمی آب نیز به آن اضافه کنید سپس لوبیا را که از قبل خیس کرده اید به آن اضافه کنید.

 

زنیان :
این دانه دارای میزان بالایی تیمول است و باعث تسکین نفخ می شود.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه