آشنایی با طرز تهیه سوپ قارچ لهستانی


آشنایی با طرز تهیه سوپ قارچ لهستانی


 


مواد لازم:


کره: ۴ قاشق غذاخوری


پیاز خرد شده: ۲ پیمانه


قارچ خرد شده: نیم کیلوگرم


شوید تازه خرد شده: ۲ قاشق مرباخوری


سس سویا: یک قاشق غذاخوری


آب مرغ: ۲ پیمانه


شیر: یک پیمانه


آرد: ۳ قاشق غذاخوری


نمک و فلفل: به میزان کافی


آب لیمو: ۲ قاشق مرباخوری


جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه


خامه: نصف پیمانه

طرز تهیه:


کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید، پیاز و قارچ را در آن تفت دهید و بگذارید بپزد تا آب قارچ خشک شود.


آرد را اضافه کنید و تفت دهید. آب مرغ، شوید و سس سویا را اضافه کنید و به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و بگذارید آرام بپزد.


نمک، فلفل، خامه و آب لیمو را اضافه و زیر آن را خاموش کنید و داغ داغ سرو کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه